Gyorshírek: Tényleg nő lett Larry Wachowskiból

2009.04.29. 10:42 Módosítva: 2009.04.29. 14:15
lanawachowski2

Női ruhákban fotózták le a Los Angeles-i reptéren Larry Wachowskit, a Mátrix egyik rendezőjét, aki állítólag 2007 szeptemberében váltott nemet, és azóta Lanának hívják. A nővé operálást Joel Silver producer azonnal cáfolta, és tavaly Balogh Menyhért kaszkadőr is azt mesélte, hogy a Speed Racer németországi forgatásán Larry/Lana a piszoárnál végezte el a dolgát. Ez a kép viszont valódinak tűnik, tehát ha korrektek akarunk lenni, már nem használhatjuk a Wachowski-fivérek összetételt. (via perezhilton.com)

Ridley Scottól függ az Alien 5

A múlt héten bejelentett Rodriguez-féle Predator-folytatás után Tom Rothman, a 20th Century Fox főnöke úgy döntött, kellene egy Alien 5 is. Teljesen szabad kezet adna a Nyolcadik utas: a Halál rendezőjének, Ridley Scottnak, aki készíthet előzményt, folytatást, remake-et, rebootot, bármit, még a régi filmtervét is leporolhatja, amiben a xenomorfok eljutnak a Földre, a klónozott Sigourney Weaverrel együtt. James Cameron viszont biztosan nem forgat egy ideig új Alien-filmet, mert az Idegenek eredetét bemutató sztoriját minden producer elfelejtette az Alien vs. Predator idején, most meg elvan az Avatar című 3D-s sci-fi utómunkálataival (december 18-án kerül a mozikba), és a 2011-re ígért Battle Angel mangasorozat filmváltozatával. (via slashfilm)

Sly papa saját magát rendezi

Újabb videó került fel a netre a The Expendables brazíliai forgatásáról: a 62 éves Sylvester Stallone elpróbál egy lövöldözős jelenetet, aztán megcsinálja élesben is. A premier napja (2010. április 13.) piros betűs ünnep lesz a 80-as évek akciófilmjeiért rajongóknak.