A Skynet győzött volna a T4 végén

2009.05.27. 12:36 Módosítva: 2009.05.27. 13:18

"End of movie. Skynet wins! Fuck you!" - így kommentálta a Terminator - Megváltás rendezője, McG az MTV-nek azt az alternatív befejezést, amiben John Connor meghal, de a bőrét rávarrják az egyik gépemberre, Marcusra. Connor barátnője és az apa/legjobb barát Kyle Reese azt hiszik, megmentették Johnt, de a Christian Bale-hasonmás kiborg a legutolsó jelenetben vörös fénnyel a szemében lemészárol mindenkit. Hogy a végleges változatba mi került be ehelyett, június 4-én kiderül. (via moviesblog.mtv.com)

Újabb dögös áldozat a Piranhában

Jessica Szohr a Gossip Girl's sorozatból szintén benne lesz a Piranha 3D-ben, ami 2010. március 10-én kerül a mozikba. Joe Dante és James Cameron horrorklasszikusaiból Alexandre Aja készít térhatású remake-et az arizonai Havasu-tónál, és még a gyilkos halak levadászásában a Cápa óta profinak számító Richard Dreyfusst is sikerült leszerződtetnie. (via Variety)

jessica szohr1

Buffy-mozifilm, Sarah Michelle Gellar nélkül

A főszereplő Sarah Michelle Gellart, és a vámpírvadász sorozat atyját, Josh Whedon forgatókönyvírót is kihagyják a készülő Buffy-rebootból. A jogok most az eredeti, 92-es Buffy-mozifilm rendezőjénél, Fran Rubel Kuzuinál vannak (aki egyben a sorozat executive producere is volt), ő viszont a nulláról akar kezdeni, mint az új Star Trek rendezője. (via yahoonews)