Gyorshírek: Jack Nicholson a negyedik Oscarra hajt

2009.06.03. 10:16 Módosítva: 2009.06.03. 11:12

James L. Brooks újra összeállna Jack Nicholsonnal vígjátékot forgatni az Oscar reményében. A Száll a kakukk fészkére volt az első díja, a másik két aranyszobrot Brooks filmjeiért kapta a színész: a 83-as Becéző szavak, meg a 97-es Lesz ez még így se! című mozikért. Az új, egyelőre cím nélküli vígjátékhoz eddig Paul Rudd, Reese Witherspoon és Owen Wilson szerződött le. A Columbia Pictures stúdió idén decemberre tűzte ki a premieridőpontot. (via Variety)

Már kész a Machete forgatókönyve

Néhány szerencsés cincity2K-s blogger már elovashatta a Machete teljes sztoriját, amit Robert Rodriguez eredetileg csak egy kamutrailernek szánt a Grindhouse elé. "Ugyanaz, mint az előzetes, csak 90 percben: rengeteg a vér, és olyan tipikus B-filmes karakterekkel van tele, mint a mexikói bandita, korrupt texasi politikus, és a gonosz, közép-amerikai diktátor." A film 2010-re készülne el, és egyből dvd-n jönne ki. (via cinemablend & cincity2000.com)

Remake lesz az Emlékmásból

Az Equilibrium és az Ultraviolet írójára, Kurt Wimmerre bízták az Emlékmás-remake forgatókönyvét. A filmet 2011-re ígéri a Columbia Pictures, rendező és főszereplő még nincs. Kurt Wimmer írta egyébként a Salt című thriller forgatókönyvét is, amit most New Yorkban forgatnak, Phillip Noyce rendezésében, Angelina Jolie főszereplésével. (via slashfilm)