Gyorshírek: Mickey Rourke agyontetovált képregényhős lett

2009.06.10. 10:50 Módosítva: 2009.06.10. 13:59

A Paramount újabb Vasember 2-fotóval hergeli a rajongókat: Mickey Rourke brutálisan jól néz ki, mint az agyondrótozott, gonosz Vasember, ahogy a monacói Forma-1 versenypályán várja a szuperhőst. Rourke a filmben Tony Stark ellenfelét, Ivan Vanko orosz hadmérnököt alakítja, akit a készítők a Whiplash nevű bűnözőből, és a szovjet szupergonoszból, Vörös Dinamóból gyúrtak össze. Bemutató: 2010. május 7. (via slashfilm)

mickeyrourkeazisten

Készül a középkori Hét mesterlövész

Eredetileg Rob Cohen, a Múmia 3 és az xXx rendezője forgatta volna A hét mesterlövész és A hét szamuráj középkori verzióját, de végül kihátrált a produkcióból. A New Regency stúdió viszont ragaszkodik a filmhez, már idén októberben elkezdenék a forgatást Vin Diesellel, akit még Cohen választotta ki főszereplőnek. A forgatókönyvet Alex Litvak and Michael Finch írták, a Terminator 4 rendezője, McG producerként szállna be. (via Variety)

Malkovich Kristályglóbuszt kap a csehektől

John Malkovich életműdíjat vehet át Karlovy Varyban a július 3. és 11. között rendezett filmfesztiválon, ahol bemutatják 2002-es rendezését, a Táncos a házbant, és a Which Way Home című dokumentumfilmet, aminek ő az egyik producere. (via Variety)