Ida
6 °C
9 °C

Gyorshírek: Brad Pitt részegen vállalta Tarantino filmjét

2009.06.12. 11:14 Módosítva: 2009.06.12. 14:11

"Részeg voltam, és be is téptem, amikor igent mondtam Tarantino új filmjére - nyilatkozta Brad Pitt a sajtónak a Becstelen brigantykról - Késő éjszakáig filmekről beszélgettünk. Reggel csak azt láttam, hogy öt üres borosüveg van mellettem, hat héttel később meg már egyenruhában kellett ugrálnom a forgatáson. Fogalmam sincs, mikor egyeztem bele a filmbe." A Becstelen brygantik itthon augusztus 20-án kerül a mozikba. (via nowmagazine.co.uk)

Csöcsök egy Disney-filmben?

A Némó nyomában és a WALL-E rendezője, Andrew Stanton novemberben kezdi el forgatni Utahban első élőszereplős filmjét, a John Carter of Mars című űrfantasyt, Edgar Rice Burroughs, a Tarzan-könyvek írójának regénye alapján. Ezzel csak egy baj van: a gyártó stúdió a Disney lesz, így valószínűleg semmit sem láthatunk majd a John Carter-sztorik lényegéből, a nagymellű amazonokból, és a főszereplő sem aprít majd mutáns szörnyeket. (via slashfilm)

Rajzfilm helyett a B-film a John Carter of Mars igazi műfaja
Rajzfilm helyett a B-film a John Carter of Mars igazi műfaja

Megvan a Conan rendezője

A remake-gyáros Marcus Nispel (Texasi láncfűrészes, Péntek 13) rendezi a 2010-re beígért új Conan-mozifilmet, írja a via Variety. A forgatókönyvet Thomas Dean Donnelly és Joshua Oppenheimer írják, akik jelenleg az olaszok kedvenc horrorképregényéből, a Dylan Dogból forgatnak filmet Dead of Night címmel, de már gőzerővel dolgoznak a szintén képregényen alapuló Cowboys and Aliensen is. Az új Conan remake-be a Nu Image és a Millennium Films mellett a Lionsgate stúdió is beszáll, a producer a profi B-filmgyáros Avi Lerner lesz. A forgatás még az év végén elkezdődik, bulgáriai és dél-afrikai helyszíneken. Korábban úgy volt, hogy a Warnernél készül az új Conan-film, és Robert Rodriguezen kívül Brett Ratner és Wahcowski-testvérek neve is felmerült rendezőnek. Az forgatókönyvírók képregényes kötődése miatt itt egy brutális Dark Horse-os borító:

conancover