Gyorshírek: Michael Bay nem akar Transformers 3-at

2009.06.19. 12:16 Módosítva: 2009.06.19. 12:20

"Három és fél évet szántam erre a két filmre, elegem van a Transformerek világából - nyilatkozta Michael Bay a WENN.comnak - Valami teljesen eltérőt akarok, amiben nincsenek robbanások." A sziklát, a Bad Boys 1-2-t, az Armageddont és a Szigetet is jegyző rendező most inkább egy Dél-Franciaország borvidékein játszódó művészfilmet szeretne forgatni. Korábban 2012-re ígérte be a Transformers 3-at. A második részt június 24-től láthatjuk a magyar mozikban. (via ign.com)

Vasember mellre gyúr

Minden idők legdögösebb geek girlje, a G4 tévécsatorna imádnivalóan vicces műsorvezetője, Olivia Munn is szerepet kapott a Vasember 2-ben, bár a Slashfilm hírére a Twitter oldalán csak annyit reagált: "Nem riporter leszek, mást viszont nem mondhatok." A 26 éves színésznő, aki bármikor szívesen öltözik aranybikinis Leia hercegnőnek vagy a Street Fighter Chun Lijának, a júliusi Playboy címlapján domborít majd. A Vasember 2 2010. május 7-én kerül a mozikba. (via slashfilm)

weloveolivia

Visszatérnek a Pokol Angyalai

Tony Scott filmet forgat Hunter S. Thompson Hell's Angels című könyvéből (itthon Vad rege az Angyalokról címmel jelent meg), amiben a gonzo atyja a Pokol Angyalai motorosbanda tagjaival töltöt időknek állít emléket. A forgatókönyvet Steven Gaghan írja, aki 2001-ben Oscart kapott a Trafficért. A hírhedt Angyalokról már készültek korábban is filmek, többek között a 69-es Hell's Angels '69, a 83-as Hells Angels Forever, 67-ben pedig Jack Nicholson pattant motorra a Hells Angels on Wheelsben. (via filmdrunk)