Gyorshírek: Will Smith lesz Némó kapitány?

2009.07.08. 12:02 Módosítva: 2009.07.08. 12:02

A Disney a Vasálarcos rendezőjét, Randall Wallace-t igazolta le forgatókönyvírónak a 2011-re ígért, 3d-s Némó kapitány mozifilmhez. Ahogy azt már januárban megírtuk, a 20,000 Leagues Under the Sea: Captain Nemo rendezője a Terminátor 4-et jegyző McG lesz, aki most cáfolta, hogy Dwayne "The Rock" Johnson lenne a főszereplő, továbbra is Will Smith-t szeretné Némó kapitánynak. A forgatás még az év végén elkezdődne Ausztráliában. A Disney 1954-es 20.000 mérföld a tenger alattjában Kirk Douglas és Peter Lorre játszották a főszerepet, Némót James Mason alakította. A film megkapta a legjobb díszletért és a legjobb speciális effektekért járó Oscart. (via slashfilm)

Szeptembertől forgatják a Mortal Kombat 3-at

Bár hivatalosan még nem jelentették be az új részt, a szeptemberi forgatásról a korábbi részekben Scorpiont alakító karateedző-kaszkadőr, Chris Casamassa beszélt a San Gabriel Valley Tribune-nak. A videójáték filmes jogai a Warnerhez kerültek, valószínűleg csak dvd-n jön ki a harmadik rész. (via slashfilm)

Nem halad Győzike Roma Rómeója

Gáspár Győző tavaly 22 millió forintot kapott egy pontosan nem megnevezett alapítványtól a Roma Rómeó, avagy a cigányok visszavágnak című filmhez. A forgatás viszont még nem indult el, mert az anyagi gondokkal küzdő celeb inkább a koporsóbizniszre összpontosít a Hírextra szerint. Győzike azt is hozzátette: ha nem tud végig jelen lenni a forgatáson, akkor inkább szétosztja a pénzt a hátrányos helyzetű romák között. Ez viszont a jogászok szerint sikkasztás, mivel a 22 milliót filmforgatásra kapta.