Patrick Duffy filmszerepet kapott!

2009.08.14. 13:14 Módosítva: 2009.08.14. 13:28
  • Brett Ratner neve rengeteg filmnél felmerült mostanság, de a Conant mégsem ő rendezi és a Beverly Hills-i zsaru negyedik részéből sem lesz semmi egyhamar. A Youngblood képregényfilm az, ami újabban biztosnak tűnik a tervei közül, már kinézte magának a főszereplőt, Robert Pattinsont az Alkonyatból. A film egy kormány által létrehozott szuperhőscsapatról szól, akiket nehéz helyzetben vetnek be, ha valami szupergonosz fenyegeti a békét. (via worstpreviews)
  • Kate Winslet lesz a főszereplője a Mildred Pierce minisorozatnak, ami James M. Cain regényén alapul. Todd Haynes (I'm Not There - Bob Dylan életei) írja és rendezi a produkciót. 1945-ben már készült az író műve alapján egy film, Joan Crawford játékát pedig Oscarral jutalmazták. A sztori egy unatkozó háziasszonyról szól, aki előbb pincérnőként dolgozik, majd saját éttermet nyit, később pedig a férjét meggyilkolják. (via comingsoon)
  • A Dallas Bobbyja, Patrick Duffy hamarosan a mozikban is látható lesz, a You Again vígjátékban, amiben Kristen Bell (Lepattintva) karaktere próbálja meg tönkretenni bátyja esküvőjét, mikor rájön, hogy tesója az ő gimis ellenfelét veszi feleségül. Jimmy Wolk alakítja Bell bátyját, annak leendő feleségét pedig Odette Yustman (A túlvilág szülötte) játssza. A filmben feltűnik még Sigourney Weaver és nagy örömünkre Jamie Lee Curtis is. (via cinemablend)
patrick duffy

Update: Duffy Weaver és Curtis régi gimis szerelmét alakítja.