Móric
9 °C
15 °C

Antal Nimród forgatókönyvírókat kapott

2009.08.17. 08:18
  • Alex Litvak és Michael Finch írják a Predators forgatókönyvét, nekik ez az első ilyen feladatuk. A filmet ugye Robert Rodriguez helyett Antal Nimród rendezi, a bemutatót pedig 2010. július 7-ére tűzték ki. A forgatás szeptember 28-án indulhat, a történet pedig a Ragadozók bolygóján játszódik. (comingsoon)
predator
  • Hugh Grant új filmjét, a Did You Hear About The Morgans? című vígjátékot küldik az Avatar ellen: ugyanakkor mutatják be, mint James Cameron rég várt alkotását. A történetben Grant és Sarah Jessica Parker egy egymástól elhidegült párt játszanak, akik tanúi lesznek egy gyilkosságnak, egy tanúvédelmi program keretein belül elhelyezik őket egy távoli kisvárosba. Itt az előzetes:
  • Esztergályos Krisztina Variációk című rendezése nyerte "A holnap leopárdjai" elnevezésű rövidfilm verseny Ezüst Leopárd díját a szombat este véget ért 62. locarnói filmfesztiválon. A fesztivál Arany Leopárd fődíját nagyjátékfilm kategóriában a zsűri Hsziao Lu-kuo (Xiaolu Guo) kínai filmrendezőnek ítélte She, a Chinese című filmjéért. (via Filmunió)