Nemo kapitány lesz Jack Sparrow ellenfele

2009.08.28. 12:00 Módosítva: 2009.08.28. 12:27

- A negyedik Karib-tenger kalózaiban a fiatalság forrását keresik és egy Nemo-kapitányhoz hasonló ellenfél is megjelenik pár extratechnikával, írta a Hollywood-Elsewhere.

sparrow

- A Halloweenról is ismert Rob Zombie remake-et tervez az 1958-as horrorklasszikusból, A masszából. Zombie írja a forgatókönyvet, ő lesz a film producere és rendezője. 30 millió dollárba kerül az új változat, ami R besorolású lesz. 2010 tavaszán kezdenék a forgatást. Az eredeti film története egy amerikai kisvárosban játszódott, ahol egy űrből érkezett masszaszerű lény terrororizálja a lakosságot, mínél több embert fogyaszt el, annál nagyobbá válik. 1988-ban Chuck Russell rendezésében már készült egy remake. (via slashfilm)

- Steven Spielberg felkérte David Koepp forgatókönyvírót, hogy adaptálja Michael Chricton novemberben megjelenő regényét. A Pirate Latidues története 1665-ben játszódik, a főhős Hunter kapitány, a Matanceros szigeten horgonyzó spanyol gályán található kincsekre pályázik. Spielberg és Koepp korábban már dolgozott együtt néhányszor, a Jurassic Park és Az elveszett világ szintén Chrichton regényén alapult. (via cinemablend)

- A DreamWorks stúdió megbízta Al Gough-t és Miles Millart (Smallville-sorozat), hogy az I Am Number Four regény alapján írjanak forgatókönyvet. A történet kilenc űrlényről szól, akik a földre menekülnek, miután egy ellenséges faj megsemmisíti a bolygójukat. Michael Bay a film egyik producere, a feltételezések szerint ő is fogja rendezni: Bay korábban ugyanis azt mondta, hogy a Transformers harmadik része előtt egy kisebb költségvetésű alkotást készítene. (via firstshowing)