Már beidőzítették a Tron 2-t

2009.09.04. 14:14 Módosítva: 2009.09.04. 15:33
  • "A Shrek 4 majdnem kész van, a producer már megnézte"  - mondta Antonio Banderas a The Other Man promóciója közben. Ez a rész teljesen más lesz, mint az előző három: mindhárom karakter identitása az epizód elején megváltozik. Banderast az új filmjéről, a Csizmás Kandúrról is kérdezték. "A sztorija már kész van. Végre megengedték, hogy elolvassam a forgatókönyvet, és szerintem fantasztikus lett. Salma Hayek lesz a partnerem a szinkronizálásban februártól." (via worspreviews)
  • Jesse Eisenberg játszhatja el Mark Zuckerberget, Justin Timberlake pedig Sean Parkert a Social Network-filmben. A produkció Ben Mezrich The Accidental Billionaires-könyv alapján készül és a Facebookról szól. Zuckerberg fejéből pattant ki a Facebook ötlete, Parkernek pedig a Napsterhez volt köze. A filmet David Fincher rendezi. (via firstshowing)
  • 2010 december 17-re időzítették a 82-es Tron folytatásának, a Tron: Legacynak a bemutatóját. Elég zsúfolt nap lesz a film premierjéé, mivel pont néhány nappal ezelőtt tolták át ide a Zöld Lódarázs-filmet és szintén ekkor érkezik a Maci Laci (Alvin és a mókusok mintájára készül, élő szereplők plusz CGI figurák) és a Hupikék törpikék is. De a Tron Jeff Bridgesszel kiemelkedik a Disney-filmek közül. (via collider)


    A sztori szerint Garrett Hedlund próbál rájönni, hova is tűnhetett az apja (Jeff Bridges), és közben ő is átjut a virtuális világba. Apa és fia  összefog, hogy túléljék a digitális univerzumot. Olivia Wilde Kevin hűséges segítőjét alakítja, John Hurt és Michael Sheen is feltűnik a filmben. A Disney tíz éve készül a folytatásra, a koproducer Justin Springer három éve dolgozik rajta. Vancouverben már felvették az élő jeleneteket augusztus 31-éig, most következik az utómunka. Joseph Kosinski rendezi a produkciót, akinek ez az első ilyen megmérettetése, a következő rendezése a Logan futása remake-je lesz.