Jovovich nélkül készül a Resident Evil 5

2009.09.08. 15:47 Módosítva: 2009.09.08. 15:47
  • Mégsem dobták be az Akira mozifilm törölközőjét, ahogy júniusban jósolták, miszerint a forgatókönyvnél elakadtak. Mark Fergus és Hawk Ostby, akik korábban Az ember gyermekét és a Vasembert is írták, vették át a produkciót, és állításuk szerint egy nagyon erős szkripten dolgoznak. A cselekmény a posztapokaliptikus New Manhattanben játszódik, az ikonikus motorral. (via  Collider)
  • Bob Weinstein a Véres Valentin 3D rendezőjét, Patrick Lussier-t szeretné megnyerni a Halloween 3D rendezői posztjára. A Halloween 2 bemutatója után a stúdió bejelentette, hogy a harmadik részhez a rendezőt, Rob Zombie-t lecserélik. (via movieweb)
  • Ehren Krugert (A kör) kérték fel, hogy írjon forgatókönyvet Stephen King rövid történetéből, A kukorica gyermekeiből. King művéből 1984-ben már készült film, amit hat folytatás követett. Az első rész története ez: egy fiatal pár próbálja felvenni a küzdelmet a Gatlin felnőtt lakosságát kiirtó gyermeki hitközösséggel. (via worstpreviews)
  • "Beterveztük a Resident Evil 5-öt is, ebben már nem szerepel Milla Jovovich"  - tájékoztatta a stúdió a Bloody Disgustingot. Az információk szerint a színésznő egyre többet kér. Előtte még szeptember 28-án indul a Resident Evil 4: Afterlife forgatása Paul W. S. Anderson rendezésében. A folytatás utáni ötödik részt rebootként emlegetik: egy speciális katonai egységnek kell megküzdenie egy irányíthatatlan szuperszámítógéppel és néhány húsevő tudóssal.
gp 13