Rose McGowan Vörös Szonjaként sérült

2009.09.10. 13:44 Módosítva: 2009.09.11. 12:07
  • Sharlito Copley (District 9) játszhatja el a kattant Murdockot a Szupercsapat (The A-Team) filmváltozatában, legalábbis a BlackFilm.com szerint. Jim Carrey, Steve Buscemi, Timothy Olyphant és Woody Harrelson neve keringett korábban a szereppel kapcsolatban. Hannibál ezredest Liam Neeson játssza, az Alias-sorozatbeli Bradley Cooper Szépfiút alakít, a full contactban jártas Quinton "Rampage" Jackson Rosszfiúként szerepel a listán. Joe Carnahan rendezi a produkciót.
  • Mégis hozzáláttak a Vörös Szonja-film forgatásához már idén, de a forgatás leállt a főszereplő, Rose McGowan sérülése miatt. Ezt egy kaszkadőrjenet közben szerezte. "Sérülés miatt műteni kellett - mondta a színésznő. - Így jár, aki hajlékony, és tud hátraszaltózni." Valószínűleg egy jó fél éves rehabilitáció vár rá, a produkció így tényleg jövőre készül. A rendező Douglas Aarniokoski. Update: a színésznő a Twitterjén helyesbítette a hírt, nem forgatáson sérült meg, hanem az előkészületeknél.
red450
  • A Warner most bejelentette: mégsem készít élő szereplős filmet a Mattel játékgyár He-Manjéből. Joel Silver (Halálos fegyver) producer már 2007 óta dolgozik a projekten, amit John Stevenson (Kung Fu Panda) rendezett volna. A történet főhőse a bátor harcos-herceg a gonosz Skeleter hatalma ellen küzd. 1987-ben Dolph Lundgren játszotta He-Mant. (via movieweb)
  • Felkerült a filmtörténelem legrosszabb rendezőjének tartott Ed Wood 1959-es sci-fijéből készült remake előzetese. A 9-es terv a világűrből című filmben az ufók megtámadják a Földet, minden halottat zombivá és vámpírrá változtatnak.