A District 9-et cenzúráznák Nigériában

2009.09.21. 12:27
  • A nigériai információs miniszter, Dora Akunyili arra kéri a mozikat, ne vetítsék le a District 9-filmet, mivel az országa lakóit gengsztereknek és kannibáloknak állítja be. A Sonytól bocsánatkérést kér és szeretné, ha filmből eltávolítanák azokat a jeleneteket, amikben bűnözőknek állítják be a nigériaiakat. A miniszter kifogásolja még, hogy az egyik gengszert Obesandjonak hívják, ami a korábbi elnökük Olusegun Obasanjo nevére hasonlít. (via Yahoo News)
  • Az Indiana Jones ötödik részéhez szeretnék befűzni Sean Conneryt is. A színészt már a negyedikhez is próbálták megnyerni, de Connery nemet mondott. Az Indy 4-ben van egy jelenet, ahol megemlítik, hogy Jones apja meghalt, de azt nem mondják, hogyan történt. (via cinemablend)
  • Jean-Claude Van Damme jövő nyáron Las Vegasban egy kick-boxmeccsen vesz részt, ellenfele a thaiföldi Szomlak Kamszing lesz, aki 1996-ban aranyérmet nyert az Olimpián pehelysúlyban. Van Damme mindkettejük felkészülését rögzíti, majd ezekből és a meccsen készült videóból dokumentumfilmet készít. (via worstpreviews)
  • Felkerült a hivatalos trailere Michael Caine új filmjének, a Harry Brownnak, amiben egy barátja halála ügyében nyomozó ex-tengerészgyalogost alakít. A filmet a Gran Torino és Get Carter keverékeként jellemezték.