Ilyen lett volna Nic Cage mint Superman

2009.09.23. 12:10 Módosítva: 2009.09.23. 12:13
  • Állítólag ezt a hülye gumiruhát hordta volna Nicolas Cage, ha tényleg ő játssza el 1998 környékén Supermant egy Tim Burton-féle feldolgozásban. A Warner stúdió a tipikus Burton-tervek és az első ruhapróbák láttán sajnos lelőtte a filmtervet, pedig a sztorit Kevin Smith írta volna, aki azért  otthon van a szuperhőstémában (az egyik Pókember-képregénye magyarul is megjelent). Bár a www.timburton.jp-n felbukkant lila pizsamás Cage-kép erősen fotoshopgyanús, itt a videó a Cinematicalról:
  • A Summit Entertainment a Halálos iramban 4 rendezőjére, a tajvani Justin Linre bízná az új Hegylakó-film rendezését, ami a Batman: kezdődik!-hez hasonlóan rebootolná a sorozatot. A forgatókönyvet a Vasember két írójára, Art Marcumra és Matt Hollowayra bízták, a producer Neal H. Moritz (Szökés sorozat, Legenda vagyok) lesz. (via Variety)
  • Ha Samuel L. Jackson, Will Ferrell, Mark Wahlberg és Dwayne "The Rock" Johnson ugyanabban a filmben szerepelnek, akkor teljesen mindegy, hogy sci-fi vagy gengszterdráma, kötelező: 2010-re közösen forgatják le a The Other Guys című vígjátékot a Will Ferrell-filmek veterán író-rendezőjével, Adam McKayjel. Bemutató jövő augusztusban. (via hitfix.com)
  • A DreamWorks hajt a Xombie képregény megfilmesítési jogarat. Alex Kurtzman és Roberto Orci (Star Trek) lesznek a producerek, a forgatókönyvet pedig Will Beall írja, aki korábban Los Angeles-i rendőr volt. A történet egy zombi zsaruról szól, aki az emberiség maradékát próbálja megmenteni, főleg egy Zoe nevű lányt a gonosz zombiktől. (via comingsoon)