Jessica Alba az Apádra ütök 3-ban is dögös

2009.09.30. 13:40
  • Uma Thurman október 21-én kezdi forgatni Long Islanden legújabb vígjátékát, a Ceremonyt, amelyben az esküvőjére készül, de közben beleszeret a 22 éves Michael Angaranóba. A film rendezője és forgatókönyvírója a nem túl ismert Max Winkler, aki korábban tévéfilmeken és sorozatepizódokon dolgozott. (via Variety)
Uma Thurman egy kölyökképű producert csábít el a Producerekben
Uma Thurman egy kölyökképű producert csábít el a Producerekben
  • A Universal stúdió Jessica Albát is leszerződtetné a Vejedre ütök folytatásához, a Little Fockershez: dögös gyógyszerész lesz, aki összekuszálja a család összes férfitagjának az életet. Ben Stiller és Robert DeNiro családalapítós vígjátéksorozatának harmadik része jövő júliusban kerül a mozikba, Jessica Albát 2010-ben Robert Rodriguez Machetéjében is láthatjuk. (via Variety)
  • Leonardo DiCaprio a Shutter Island után újabb könyvadaptációt vállalt be: jachttulajdonos csajozógép lesz a John D. Macdonald regényéből készülő The Deep Blue Goodbye-ban. A történet főhőse egy floridai magánnyomozó, aki kártyán nyerte a hajóját, és a nagy értékű eltűnt tárgyak megkeresésére szakosodott. A sztoriból természetesen a lengén öltözött nők sem maradhatnak ki. Bemutató 2010-ben. (via cinemablend)