Adrian Brody is Predátort fog ölni

2009.10.07. 11:17
  • A film, amit mindenkinek látnia kell: Adrien Brody az örökös mexican badass Danny Trejóval aprítja majd a Ragadozókat Antal Nimród 2010-re beharangozott Predátor-folytatásában! Az Oscar-díjas színész egy Royce nevű zsoldost alakít, aki Schwarzeneggerhez hasonlóan a dzsungelben vezet egy kommandóscsapatot, hogy összecsapjon a láthatatlan Ragadozókkal. A forgatás heteken belül elkezdődik Hawaii szigetén és Robert Rodriguez texasi stúdiójában, a Troublemakerben. Adrien Brody utoljára a 98-ban vívott dzsungelháborút, Terrence Malick Azt őrület határán című filmjében. (via Variety & shocktillyoudrop.com)
brodygun
  • David Dobkin remake-et készít Chevy Chase egyik legnépszerűbb vígjátékából, a Családi vakációból. Az Ünneprontók ünnepe rendezőjét a New Line és a Warner kérte fel a munkára. Forgatókönyv még nincs, de a két stúdió több íróval is tárgyal, és azt szeretnék, ha az eredeti főszereplők, Chevy Chase és Beverly D'Angelo játszanák el a Griswold nagyszülőket. (via slashfilm)
  • Eli Roth, a Becstelen Brigantyk "zsidó medvéje" visszatér a B-filmek rendezéshez: a Tarantinóval és Robert Rodriguezzel is gyakran együtt dolgozó RZA nevű rapperrel forgatja le a The Man with the Iron Fist című kungfumozit. Ezen kívül Rodriguezhez hasonlóan ő is filmet forgat a Grindhouse-hoz készült kamutrailerből, a Thanksgivingből, és 2011-re készül el az Endangered Species című gagyi sci-fivel. (via slashfilm)