Wesley Snipes visszatér a filmvilágba

2009.10.08. 11:21
wesley 1
  • Az MGM szóvivője cáfolta a pletykákat, miszerint a stúdió anyagi gondjai miatt eladnák a James Bond-franchise-t a 20th Century Foxnak. A 23. Bond-film 2011-re készül el, Daniel Craig főszereplésével. (via cinemablend)
  • Terry Gilliam újból nekivág a The Man Who Killed Don Quixote című film forgatásának, amit 2000-ben mosott el egy árvíz. Akkor Jean Rochefort játszotta a szélmalmokkal harcoló őrült nemest, de az idén 79 éves színész már nem tudná elvállalni újból a lovaglós jeleneteket. A rendező korábban Gerald Depardieu-t vagy régi Monty Python-os harcostársát, Michael Palint szerette volna megnyerni főszereplőnek, de most átírta a film sztoriját, és újragondolja a színészgárdát is. Johnny Depp valószínűleg kimarad a filmből. (via slashfilm)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla