3d-ben készül a Texasi láncfűrészes 3

2009.10.09. 11:27
  • Készül a Tükrök 2. Az első rész rendezője, Alexandre Aja helyett Victor Garcia (Visszatérés a Kísértet-hegyre) rendezi a produkciót, a forgatókönyvet Matt Venne (Fehér zaj 2) írta. A történet főhőse Max Matheson (még nem tudni, ki játssza) apja boltjában vállal munkát, ahol sorra halnak a dolgozók. Max egy rejtélyes nőt lát a bolt tükreiben, és úgy érzi, ő maga lesz a következő áldozat. Novemberben indul a forgatás. (via bloody-disgusting)
  • Készül a Texasi láncfűrészes újabb folytatása is. A gyengébben muzsikáló 2. rész után Brad Fuller és Andrew Form azt nyilatkozták, hogy nem lesz több rész. A Twisted Pictures azonban megvette a jogokat és 3D-ben készíti el a következő filmet, a forgatókönyvet Stephen Susco (Az átok) írja. (via worstpreviews)
  • Danny Boyle (Gettó milliomos) következő filmjét márciusban forgatja. Közelebbit nem árult el a tervről, így valószínű, hogy a júniusban bejelentett témánál, Aaron Ralston amerikai hegymászónál marad. 2003-ban a bal karját odaszorította a sziklához egy kőtömb, le kellett vágnia a karját a nála lévő késsel, hogy túlélje az esetet. A főszerepre Ryan Gosling volt az esélyes. (via Playlist)
  • Az angolok az Afghan Star filmet nevezik a jövő évi Oscarra a legjobb idegennyelvű film kategóriában.
  • Nemrég került fel a trailere egy sziámi ikerpárokat összeoperáló horrornak, a Human Centipede-nek. Egy német orvos elrabol három embert és összeoperálja őket, eltávolítja a térdüket, az egyiknek a fejét a másik végbeléhez rögzíti satöbbi. A horrort egyébként Takashi Miike és David Cronenberg filmjeivel emlegetik egy lapon.
furjesz