Az öreg Mel Gibson hihetetlen akcióban

2009.10.15. 13:01 Módosítva: 2009.10.15. 15:44
  • David Schwimmer, a jóbarátokos Ross megint rendez, most az online ismerkedés veszélyeiről. A főszereplő apa (Clive Owen) és anya (Catherine Keener) túl későn tudják meg, hogy a 14 éves kislányukat elcsábította és megerőszakolta egy chatfüggő perverz. A forgatást november 9-án kezdik Michiganben. Schwimmer a Jóbarátoknak is rendezte néhány epizódját, ez a második mozifilmes rendezése. (via Variety)
  • A Columbia Pictures mozifilmet akar készíteni a Red Riding című, korrupt rendőrös brit tévésorozatból. A forgatókönyvet Steven Zallian írja (ő jegyzi a Schindler listáját és a New York bandáit is), rendezőnek Ridley Scottot kérte fel a stúdió. (via Variety)
  • Liam Neeson Takenje után Mel Gibson is egy leányát mentő, leányáért bosszút álló karaktert alakított. A tettesek megszívják, mert Gibson egy nyugdíjas rendőr, aki nem igazoltatással töltötte az elmúlt évitezedeket, hanem a gyilkossági csoportnál. Az Edge of Darkness rendezője Martin Campbell, aki a Golden Eye-jal és a Casino Royale-lal már kétszer is újjáélesztette a James Bond-mítoszt. Bemutató 2010. január 29-én, addig is itt az első trailer. (via cinemablend)