Brad Pitt lehet a Ferrari autógyár főnöke

2009.10.28. 11:48 Módosítva: 2009.10.28. 11:48
  • A Fox egy 60-as években játszódó, látványos autóversenyes filmet forgatna, Go Like Hell címmel. Az alapanyag a Go Like Hell: Ford, Ferrari, and Their Battle for Speed and Glory at Le Mans címő könyv, ami az ifjabbik Henry Ford és Enzo Ferrari gyilkos vetélkedését mutatja be. A stúdió azt szeretné, ha a két főszereplőt Brad Pitt és Josh Brolin játszaná, de Lee Iacocca, Carroll Shelby, Phil Hill és a többi neves autógyártó és versenyző szerepét is olyan hollywoodi nagyágyúknak adnák, mint Russell Crowe, Matt Damon, Eric Bana és Daniel Day-Lewis. Lucas Foster producer jelenleg rendezőt keres a filmhez. (via cinemablend)
brad-pitt
  • Milla Jovovich márciusban kezdi forgatni új pszichothrillerét, a Faces in the Crowdot. A film egy amnéziás nőről szól, aki túlélte egy sorozatgyilkos támadását, de a kórházban felébredve nem emlékszik semmire. A forgatókönyvet a francia rendező, Julien Magnat írta, aki főleg a sci-fi és akció műfajokban remekelt eddig. (via Variety)
  • Közeleg a Halloween, ami azt jelenti, hogy az összes amerikai filmblog elkezdi gyűjtögetni a mozibuzik home made töklámpásait. A Screenjunkieson láthatunk világító Alient, Predátort, Darth Vadert, Cápát és Jokert, de természetesen olyan horrorklasszikusok sem hiányozhatnak, mint Norman Bates, Freddy Krueger vagy Chucky a Gyerekjáték-szériából. A teljes galériáért klikk ide! (via slashfilm)
4036082384 a7c4c4c668 o