Nem tudni, mi volt Rourke halloweenkor

2009.11.02. 10:16 Módosítva: 2009.11.02. 13:43
  • Mickey Rourke fehérre festette az arcát, és fehér öltönyéhez egy tarka mellényt is kerített a szombati halloweenbulijához. Azóta sem tudtunk rájönni, minek öltözött be. Vízi hullának, Jokernek vagy a Holló sztárjának? Olyan klasszikusok előtt akart tisztelegni, mint a Mechanikus narancs és a Mephisto? Ő lenne az ötödik Kiss-tag vagy Captain Sapulding a Rob Zombie-horrorokból? Esetleg a Killer Klowns of the Outher Space egyik tagja (az a sárga mellény porondmesteri ruhának is tökéletes)? A megfejtéseket a kommentekben várjuk. (via slashfilm)
rourkehalloween
  • Még be sem mutatták Robert Zemeckis új 3D-s filmjét, a Karácsonyi éneket, a rendező máris következő nagy dobását, a Roger nyúl a pácban 2 térhatású verzióját tervezgeti. Jó hír a rajongóknak: a folytatás forgatókönyvét az eredeti, 1988-as film írói, Jeffrey Price és Peter S. Seaman rakják össze. (via cinemablend)
  • Ha a Dsitrict 9 feltámasztotta az űrlényes scifi műfaját, Viggo Mortensen The Roadja a pozstapokaliptikus filmek reneszánszát hozhatja el. Persze aki olvasta az eredeti Cormac McCarthy-regényt, az jól tudja, hogy itt az apa-fiú kapcsolat is ugyanolyan fontos, mint a kiégett autóroncsok. John Hillcoat rendező már Az ajánlattal is megmutatta, hogy az ausztrál western jobb, mint az amerikai, a The Roadban pedig olyan sztárok élik túl a világvégét, mint Charlize Theron, Guy Pierce és Robert Duvall. Íme a film második trailere. (via slashfilm)