Viola
-6 °C
-2 °C

Itt a Prince of Persia-trailer

2009.11.03. 13:19
  • Ma láttak hozzá a Let Me In, a svéd Engedj be!-remake forgatásához. Matt Reeves (Cloverfield) rendezi a produkciót, a tervek szerint 2010 őszén mutatják be az alkotást. Kodi-Smit McPhee alakítja Owent (az eredetiben Oskar), Abbyt Chloe Morentz játssza. Cara Buono (Tony Soprano felesége) Owen édesanyja lesz. (via slashfilm)
  • A Pulitzer-díjas David Lindsay-Abaire adaptálja William Joyce gyerekeknek szóló könyvsorozatát, a The Guardianst. Peter Ramsey rendezi a produkciót, aminek középpontjában ismert, klasszikus figurák egyesítik erejüket, hogy megvédjék a gyerekeket a gonosz erőktől. A csapatban megtalálható a Télapó, a Húsvéti nyuszi, a Hóember és az Holdbéli ember.(via movieweb)
  • A Kerülőutakat rendező Alexander Payne pedig Kaui Hart Hemmings regénye alapján készít filmet. A főszerepre George Clooney az esélyes, aki jelenleg Anton Corbijn The American filmjének forgatásán vesz részt. A The Descendants sztorija szerint egy földbirtokos felesége kómába esik egy hajóbeleset miatt. Két lányával a felesége szeretőjét kutatja fel. (via variety)
  • Itt a népszerű számítógépes játék filmes adaptációjának, a Prince of Persia: Sands of Time-nak az előzetese. A főhőst Jake Gyllenhall alakítja, akinek egy hercegnővel (Gemma Arterton) együtt kell megakadályoznia, hogy Ben Kingsley megszerezze az Idő Homokját, és világuralomra törjön. A látvány remek, ez a Karib-tenger kalózai-filmeket jegyző Jerry Bruckheimer producernek köszönhető.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!