Ödön
1 °C
11 °C

Eladó a Terminátor-franchise

2009.11.03. 11:56

Eladó a Terminátor-franchise tokkal-vonóval, írja a Variety. Derek Anderson és Victor Kubicek 2007-ben 30 millió dollárért jutott hozzá a Terminátor jogaihoz, majd 200 millió dollárból készítették el a film negyedik részét. Ez nem termelt a mozikban a vártnak megfelelően, végül csődöt jelentettek. Most aukcióra bocsájtják a jogokat, aki a legtöbbet kínálja érte, annak a kezébe kerül a halálosztó jövője. Anderson és Kubicek korábban azt mondták, szerintük a jogok mostanra minimum 60-70 millió dollárt érnek. Több stúdió is érdeklődött már irántuk, leginkább a Sony szeretné megszerezni.

Buffy a vámpírok réme forgatókönyvírója egyébként 10 000 dollárt (1,8 millió forintot) ajánlott a jogokért, és egy csomó hülye ötlettel is előálllt, például legyen A Gyűrűk Terminátora, amikor véletlen túl messze mennek vissza az időben.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?