Justin Timberlake lesz a Maci Laciban Bubu

2009.11.06. 15:00
  • Jó hír a B-kategória rajongóinak, hogy az évtized két nagy benga szörnyét összeeresztik. A dns-kísérlet során kikevert Dinokrokkal először 2004-ben találkozhattunk a tékákban, 2007-ben hasonlóképpen kavartak ki egy prehisztorikus aligátort, a Supercrocot. Idén a két lényt a Volcanic tévéfilmben eresztik össze. A harmadik szereplő a nem is oly rég elhunyt David Carradine lesz. (via roberthood)
godz1
  • A Dark Fields thrillerből kilépett Shia LaBeouf, a helyét Bradley Cooper vette át. Cooper egy lecsúszott írót alakít, aki egy nap hozzájut egy agyműködést serkentő szerhez, aminek mellékhatásaként egy titokzatos idegen kezdi üldözni. Neil Burger (A mágus) rendezi a produkciót Alan Glynn regénye alapján. (via heatvision)
  • Anna Faris is szerepel a Maci Laci-mozifilmben: dokumentumfilm rendező lesz. A címszereplő pedig Dan Aykroyd hangján szólal meg, Justin Timberlake-kel még folynak a tárgyalások Bubu szerepéről. Eric Brevig rendezi az alkotást, amit úgy képzelnek el, mint az Alvin és a mókusokat, azaz cgi-állatkákhoz beszélnének az élőszereplők. Decemberben indul a forgatás. (via movieweb)
godz2
  • Andy Garcia a 70-es évek óta szeretne filmet készíteni Ernest Hemingway és Gregorio Fuentes hajóskapitány barátságáról. Garcia rendezi a produkciót és Fuentest is ő játssza. Hemingwayt Anthony Hopkins, Anette Bening pedig az író feleségét. Andy Garcia Hemingway unokájának, Hilary Hemingwaynek a segítségével írta a forgatókönyvet. (via slashfilm)