Obama miatt lesz Függetlenség napja 2

2009.11.09. 13:09 Módosítva: 2009.11.09. 13:31
  • Roland Emmerich a Függetlenség napja 2-ben az elnök karakterére akar fokuszálni. "Az első rész arról szól, hogy egy nagyszerű vezér felveszi a harcot az idegen hódítókkal. A Bush-kormány alatt nem akartam még egy ilyet forgatni, Obamával viszont már elképzelhető" - nyilatkozta a rendező. A Fox stúdió Will Smith karakterére számít, de holtpontra jutottak a tárgyalások. Emmerich legújabb katasztrófafilmjében, a 2012-ben már afro-amerikai elnök szerepelt, akit a Halálos fegyver-beli Danny Glover alakított. A fekete elnökös filmeket itt gyűjtöttük össze. (via io9.com)
Danny Glover a 2012-ben
Danny Glover a 2012-ben
  • Vincent Cassel, Winona Ryder és Barbara Hershey is bekerült Darren Aronofsky Fekete hattyú című temészetfeletti balettfilmjébe, amiben Natalie Portman és Mila Kunis rivális táncosnők állítólag egy vad szexjelenetben egymásnak esnek. Aronofsky már 2007-ben elvitte a film ötletét a Universal stúdiónak, de elzavarták, a Pankrátor díjesője után viszont erre is lecsapott a Fox Searchlight. Bemutató 2010-ben. (via slashfilm)
  • Martin Lawrence-nek nem volt elég a Gagyi mami-bukta, megint dagadt nőnek akar öltözni, csak most rabló lenne zsaru helyett, mint a 90-es években futó tévésorozatában, a Martinban. Ráadásul Jamie Foxxot is belerángatná a buliba, aki szintén játszott már bankrabló kurvát 15 évvel ezelőtt az In Living Colorban. Hivatalosan még nincs bejelentve a film, de az idióta fekete vígjátékok rajongói már össze is bütyköltek hozzá egy trailert a két sorozatból. (via cinemablend)