Casey Affleck fenekeli Jessica Albát

2009.11.10. 12:40
  • Len Wiseman, az Underworld-filmek és a Die Hard 4 rendezője újra véget vet a világnak, a Fox megvette a legújabb filmötletét, amiben csak egy maréknyi ember éli túl az apokalipszist. A Nocturne nem remake és nem feldolgozás, a műfaja thriller, és azt fejti vissza, hogy a túlélők hogyan kerültek ebbe a helyzetbe. A filmet Wiseman rendezné, de még csak ott tartanak, hogy további forgatókönyvírókat keresnek hozzá. (via Hollywood Reporter)
  • A kör első és második részének japán rendezője újra amerikaiakkal forgat, Hideo Nakata ezúttal egy természetfeletti thrillert kapott, ami egy olasz regény feldolgozása. A Voice From the Stone egy gyerekpszichológusról szól és egy kisfiúról, aki megfogadta, hogy addig nem szólal meg, amíg a halott anyja szelleme vissza nem tér. A forgatást legkésőbb jövő nyáron kezdik, és az olasz regényt a 2009-es Péntek 13 forgatókönyvírója dolgozza át filmre. (via Hollywood Reporter)
  • Oldboy manga
  • Úgy tűnik, füstbe ment Spielberg és Will Smith terve, és mégsem forgatják le az Oldboy amerikai verzióját. A koreai film gyártója és a Dreamworks közösen próbáltak megegyezni az Oldboy című manga jogtulajdonosaival, de ez nem jött össze. (via Slashfilm)
  • Ha valakit zombivá tett volna a mai szürke idő, akkor ébresztőként itt megnézheti, hogyan fenekeli el Casey Affleck Jessica Albát a Killer Inside Me című filmben. Ez különben egy krimi Michael Winterbottomtól, amiben egy texasi sheriffről apránként kiderül, hogy valójában egy pszichopata gyilkos. (via Joblo)