Valér
-2 °C
0 °C

Casey Affleck fenekeli Jessica Albát

2009.11.10. 12:40
  • Len Wiseman, az Underworld-filmek és a Die Hard 4 rendezője újra véget vet a világnak, a Fox megvette a legújabb filmötletét, amiben csak egy maréknyi ember éli túl az apokalipszist. A Nocturne nem remake és nem feldolgozás, a műfaja thriller, és azt fejti vissza, hogy a túlélők hogyan kerültek ebbe a helyzetbe. A filmet Wiseman rendezné, de még csak ott tartanak, hogy további forgatókönyvírókat keresnek hozzá. (via Hollywood Reporter)
  • A kör első és második részének japán rendezője újra amerikaiakkal forgat, Hideo Nakata ezúttal egy természetfeletti thrillert kapott, ami egy olasz regény feldolgozása. A Voice From the Stone egy gyerekpszichológusról szól és egy kisfiúról, aki megfogadta, hogy addig nem szólal meg, amíg a halott anyja szelleme vissza nem tér. A forgatást legkésőbb jövő nyáron kezdik, és az olasz regényt a 2009-es Péntek 13 forgatókönyvírója dolgozza át filmre. (via Hollywood Reporter)
  • Oldboy manga
  • Úgy tűnik, füstbe ment Spielberg és Will Smith terve, és mégsem forgatják le az Oldboy amerikai verzióját. A koreai film gyártója és a Dreamworks közösen próbáltak megegyezni az Oldboy című manga jogtulajdonosaival, de ez nem jött össze. (via Slashfilm)
  • Ha valakit zombivá tett volna a mai szürke idő, akkor ébresztőként itt megnézheti, hogyan fenekeli el Casey Affleck Jessica Albát a Killer Inside Me című filmben. Ez különben egy krimi Michael Winterbottomtól, amiben egy texasi sheriffről apránként kiderül, hogy valójában egy pszichopata gyilkos. (via Joblo)

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!