Judit
3 °C
7 °C

Lost-szereplő lesz a Star Trek 2 főgonosza

2009.11.18. 12:39 Módosítva: 2009-11-18 16:04:56
  • Bejelentették az Avatar londoni bemutatóját, ami egyben világpremier is lesz: 2009. december 10. James Cameron látványos 3d-scifijében a T4 kiborgját, Sam Worthingtont átoperálják egy kék űrlény testébe, hogy együtt ugrálhasson egy na'vi nővel a Pandora bolygón, persze csak azért, hogy a földi hadiipar megszerezhesse a kékek értékes érceit. Hazai bemutató: december 17. (via deadline)
avatar-blue
  • J. J. Abrams és Damon Lindelof még nem írták meg a 2012-re ígért Star Trek 2 sztoriját, de azt már tudják, hogy a 82-es Khan haragjából csinálnak remake-et. A gonosz űrhadúrt az eredeti Star Trekben Ricardo Montalbán játszotta, az új változatban a smink nélkül is egyiptomi (de inkább travi) kinézetű Nestor Carbonellt szemelték ki főszereplőnek, aki Richard Alpertet játssza a Lostban. (via slashfilm)
  • Megkaptuk az InterComtól a Titánok harca feliratos trailerét. A film a 81-es szandálos mese remake-je: a hős Perszeusz (Harry Hamlin helyett Sam Worthington) felaprít egy csomó gumiarcú mitológiai szörnyet a Medúzától az óriáskrakenig, és a végén övé lesz Androméda hercegnő is. Az eredeti verzióban olyan sztárok játszották az olümposzi isteneket, mint Laurence Olivier és Ursula Andress, és a hagyományhoz most is tartották magukat a készítők: Liam Neeson lesz Zeusz, Ralph Fiennes Hádész. Hazai bemutató: 2010 április.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?