Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Mégsem Ellen Page lesz az új Jane Eyre

2009.11.20. 13:10
  • A 20 éves Mia Wasikowska - akit jövőre a Tim Burton-féle Alice Csodaországban láthatunk majd - lesz a Jane Eyre-film főszereplője a 22 éves Ellen Page helyett. Wasikowska játszott az Edward Zwick által rendezett Ellenállókban, jelenleg az Ameliában látható. 2008 májusában még úgy volt, hogy Page lesz a főszereplő, de mivel nem haladtak semerre a filmmel, így kilépett a projektből. Cary Fukunaga rendezi, a forgatókönyvét Moira Buffuni írta, Michael Fassbender (Becstelen brigantyk) pedig az idősebb férfi főhős lesz. 2011-ben kerül mozikba. Charlotte Bronte klasszikusából először 1910-ben készült mozgóképes adaptáció, az 1944-es változatban Orson Welles és Joan Fontaine játszott, a BBC 2006-os 4 részes minisorozatában Ruth Wilson volt a címszereplő. (via comingsoon)
cine
  • A könyvesboltok polcaira került az Egyesül Államokban Stephen King új, több mint 1000 oldalas regénye, az Under the Dome. Steven Spielberg azt tervezi, hogy minisorozatot készít belőle, producerként felügyelné a munkálatokat. A regényben egy kisvárost körbevesz egy erőtér, amelyen nem lehet áthatolni. A település lakói egy iraki veteránt kérnek fel, hogy ügyeljen a rendre. (via variety) A könyvhöz készült egy rövid előzetes.
  • 2010-ben érkezik a harmadik Jackass-mozifilm, amit a stúdió 3D-ben tervez bemutatni. Mindkét film igen nyereséges lett: az első Jackass ötmillió dollárba került és 80 millió dollárt hozott, a másodikat 11 millió dollárból hozták tető alá, és 84 milliót termelt a mozikban. (via cinematical)
  • Peter Iliffet, a Férfias játékok és a Holtpont íróját bízták meg azzal, hogy hozzon össze egy forgatókönyvet az American Gladiators tévéshow alapján, aminek első részét 1988-ban mutatták be, és azóta is műsoron van a széria. Az elképzelés szerint a herkulesi izomzatú karakterek szuperhősök lennének. (via moviehole)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?