Az Alkonyat rendezője elhagyja a vámpírokat

2009.11.23. 11:34 Módosítva: 2009.11.23. 20:24
  • Hiába nyitott az Alkonyat - Újhold 258 millióval a hétvégén, Chris Weitz rendező nem vesz részt a tinivámpíros film folytatásaiban, jövő tavasszal már a Gardenert forgatja. A bevándorlókról szóló filmben nem lesznek vámpírok és farkasemberek, csak egy Los Angelesben dolgozó, mexikói kertész meg a fia. A forgatókönyvet Eric Eason írja. Az Alkonyat-sorozat harmadik része egyébként már majdnem elkészült: a rendező a The Twilight Saga: Eclipse-t jegyző David Slade, a film jövő nyáron kerül a mozikba. (via Variety)
  • Az Újholddal elindított farkasember-őrület feltámaszthatja a 80-as évek legendás vérfarkas szériáját, az Üvöltést is. Joel Kastelberg, Etchie Stroh, és a Moonstone Entertainment The Howling: Reborn címmel forgatja le februárban a nyolcadik részt, a premiert Halloweenre időzítenék. A kultikus, 1981-es Üvöltést a Szörnyecskék rendezője, Joe Dante forgatta, de az egyre rosszabb folytatásokban már nem vett részt. (via Variety)
howling450
  • Harmadik részt kap Joel Schumacher 87-es vámpírfilmje, az Elveszett fiúk. A Lost Boys 3: The Thirst jónője a dél-afrikai modell-színésznő Tanit Phoenix lesz, aki horrorírót alakít. Amikor a szörfös rockvámpírok elrabolják a kisfiát, csak a legendás vámpírvadászban, Edgar Frogban (Corey Feldman) bízhat. A forgatókönyvet Evan Charnov írta, rendező még nincs. A forgatás dél-afrikai helyszíneken lesz, dvd-premier 2010-ben. (via shocktillyoudrops)