Hortenzia, Gergő
-2 °C
8 °C

Az Alkonyat rendezője elhagyja a vámpírokat

2009.11.23. 11:34 Módosítva: 2009-11-23 20:24:25
  • Hiába nyitott az Alkonyat - Újhold 258 millióval a hétvégén, Chris Weitz rendező nem vesz részt a tinivámpíros film folytatásaiban, jövő tavasszal már a Gardenert forgatja. A bevándorlókról szóló filmben nem lesznek vámpírok és farkasemberek, csak egy Los Angelesben dolgozó, mexikói kertész meg a fia. A forgatókönyvet Eric Eason írja. Az Alkonyat-sorozat harmadik része egyébként már majdnem elkészült: a rendező a The Twilight Saga: Eclipse-t jegyző David Slade, a film jövő nyáron kerül a mozikba. (via Variety)
  • Az Újholddal elindított farkasember-őrület feltámaszthatja a 80-as évek legendás vérfarkas szériáját, az Üvöltést is. Joel Kastelberg, Etchie Stroh, és a Moonstone Entertainment The Howling: Reborn címmel forgatja le februárban a nyolcadik részt, a premiert Halloweenre időzítenék. A kultikus, 1981-es Üvöltést a Szörnyecskék rendezője, Joe Dante forgatta, de az egyre rosszabb folytatásokban már nem vett részt. (via Variety)
howling450
  • Harmadik részt kap Joel Schumacher 87-es vámpírfilmje, az Elveszett fiúk. A Lost Boys 3: The Thirst jónője a dél-afrikai modell-színésznő Tanit Phoenix lesz, aki horrorírót alakít. Amikor a szörfös rockvámpírok elrabolják a kisfiát, csak a legendás vámpírvadászban, Edgar Frogban (Corey Feldman) bízhat. A forgatókönyvet Evan Charnov írta, rendező még nincs. A forgatás dél-afrikai helyszíneken lesz, dvd-premier 2010-ben. (via shocktillyoudrops)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?