Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A negyedik Shrek után már nem jön több

2009.11.25. 13:11 Módosítva: 2009-11-25 13:27:09
  • A Shrek Forever After 3D lesz a zöld ogre utolsó kalandja a DreamWorksnél, bár a franchise-ról még lehúznak egy bőrt Csizmás Pandúr spin off filmjével, a Puss in Bootsszal, írja a slashfilm. A sztori Terry Giliam Grimmjére és a 46-os Az élet csodaszépre hasonlít majd: a családalapítás óta csak szorongó, egykor gyilkos ogre a mágia segítségével egy Shrek nélküli királyságba kerül át, ahol Szamárból kocsihúzó melós lett, az elhízott Csizmás Pandúr pedig kalandok híján elcserélte a kardját egy rózsaszín selyemmasnira. A negyedik rész rendezője Mike Mitchell, bemutató 2010. május 21-én. Íme az első hivatalos kép:
zz3a21f919
  • Tommy Lee Jones kiszállt a saját filmjéből, a 2010-re beígért The Lincoln Lawyerből, ami így rendező és főszereplő nélkül maradt. Az okokat nem tudni, a hivatalos indok az ilyenkor szokásos sablonszöveg: "kreatív különbség" volt a stábtagok között. A filmet a LakeShore Entertainmentnek forgatta volna, Matthew McConaugheyval karöltve. (via yahoonews)
  • Amerikában ma este mutatják be James McTeigue véres-brutális Ninja Assassinját, de az R-kategóriás trailer csak a napokban került a netre. A film producerei a Wachowski testvérek voltak, ami meg is látszik: soha korábban nem láttunk ilyen gyönyörű bullet time szamurájkardozást és ennyi belassítva fröccsenő művért. (via slashfilm)