Rendező nélkül maradt a Bourne 4

2009.12.02. 11:11 Módosítva: 2009.12.02. 11:31
  • Kung Fu Kid címmel forog Pekingben a 84-es Karate kölyök remake-je, most kerültek ki a netre az első fotók. A sztori a szokásos: Will Smith fia, Jaden Smith az anyjával Kínába költözik, de hogy ott ne verjék el minden nap a helyi suhancok, Jackie Chantól vesz kungfuleckéket. Bemutató 2010. június 11-én. (via filmjunk)
karatekid new
  • Kijött a 2010-es Vasember 2-höz egy rakás új kép, többek között a film plakátja, amin Vasember mellett a szürke páncélos War Machine feszít (őt Terrence Howard helyett már Don Cheadle játssza). Nekünk a passzos ruhás Scarlett Johansson jött be a legjobban (ő Natascha Romanoff, azaz a Fekete Özvegy lesz a filmben) de a házibarkács Vasember-páncéljában gyönyörködő Mickey Rourke is nagyon cool. A képgalériáért klikk ide! (via slashfilm)
iron man 2 black widow 3-550x366
  • Paul Greengrass kiszállt a 2011-re beharangozott negyedik Bourne-mozifilmből. "Nincs semmi vitám a Universal Pictures stúdióval, a döntést közösen hoztuk. Másfajta rendezői kihívásokra vágyom. Bourne már előttem is létezett, és utánam is lesz" - magyarázta diplomatikusan a döntését Greengrass, aki a második résztől váltotta Doug Limant a rendezői székben. A Variety viszont azt írta, a távozás valódi oka az új forgatókönyvíró. A Bourne 4 sztoriját eredetileg George Nolfi szállította, amit a stúdió átadott Joshua Zetumernek javításra, erről azonban nem tájékoztatták a rendezőt. Mivel Greengrass és Matt Damon jó barátok, könnyen főszereplő nélkül maradhat a negyedik Bourne-film. A Universal George Nolfinak vagy Tony Gilroynak adná át a rendezés lehetőségét. (via Vairety)