Depp lesz Kusturica mexikói forradalmára

2009.12.04. 12:00 Módosítva: 2009.12.04. 12:08
  • Spielberg kiszáll a Harvey Pulitzer-díjas színdarab adaptálásának projektjéből. 1950-ben James Stewarttal forgatták a képzelt nyúlbaráttal beszélő férfi történetét. Előbb Tom Hanks mondott nemet, majd Robert Downey Jr.-nak nem tetszett a Jonathan Tropper által írt forgatókönyv. A DreamWorks a Fox stúdióval közösen hozta volna tető alá a filmet, Spielberg távozása után a Fox nem adja fel. (via comingsoon)
  • Film készül Pancho Villa mexikói forradalmárról, a produkciót Emir Kusturica rendezi James Carlos Blake The Friends of Pancho Villa című regénye alapján. Johnny Depp formálhatja meg Villat, a forgatás csak 2011-ben indul, mivel a színész eléggé elfoglalt. Salma Hayekkel most folynak a tárgyalások. (via Variety)

    depp pancho villa
  • lan J. Pakula a 90-es években vette meg Jonathan Lethem Nebula-díjra jelölt regényének, a Gun, With Occasional Musicnek a megfilmesítési jogait, majd Hampton Fancher írt forgatókönyvet a könyv alapján. Most Gabe és Alan Polsky (Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans) producerek léptek a színre. A regény a sci-fi és a noir stílust elegyíti, a főhőse Conrad Metcalf magánnyomozó. (via variety)
  • Mark Wahlberg a Törtetők sorozat producere elárulta, hogy legalább még két évad lesz a szériából, utána jön a mozifilm.