nono

Kiszivárgott a legújabb Potter-film trailere

2009.12.07. 10:54
  • A hétvégén több videómegosztón is feltűnt a Harry Potter és a halál ereklyéi I. 55 másodperces előzetese, ami az egyik extra a Félvér herceg dvd-n. David Yates rendező minden eddiginél látványosabb és sötétebb befejezést ígér, nyaktörő menekülésekkel, véres kezű Hermionével és eszméletlenül heverő Potterrel. A kettébontott utolsó részben Harry és barátai ellógják a tanévkezdést, hogy megtalálják és elpusztítsák a Voldemort lélekszinlánkjait tartalmazó ereklyéket, a Horcruxokat. Bemutató: 2010. november. (via cinemablend)
  • Szuperhős lesz az Alkonyat - Újhold kigyúrt farkasemberéből: Taylor Lautner elvállalta a 2011-es Max Steel főszerepét. Max Steel eredetileg a Mattel akciófigurája volt, szuperképességeit a bőre alá ültetett nanorobotoktól kapta. A Paramount Pictures most úgy döntött, a Transformers és a G. I. Joe sikere után jöhet az újabb látványfilm a műanyag játékok élő változataival. A forgatókönyvet Chad Damiani és J. P. Lavin írják, akik eddig csak sorozatokon dolgoztak (és legutóbb zsarukat játszottak a Crank 2-ben), rendező még nincs. (via ReelzChannel)
maxsteel450
  • A Terminátor - Megváltás rendezője, McG továbbra is szeretne ötödik és hatodik részt, derült ki a T4 bluray-megjelenéséhez időzített online interjújából. Kérdés persze, hogy az új tulajdonos is tőle akarja-e a folytatást, miután a Halcyon Co. februárban elárverezi a Terminátor-jogokat. Joseph McGinty Nichol 200 millió dollárból forgatta a negyedik részt, de a 371 milliós bevétel ellenére csődbe jutott a két producer, Victor Kubicek és Derek Anderson cége. (via cinemablend)