A héten válogatják Thorinékat a Hobbithoz

2009.12.09. 12:35 Módosítva: 2009.12.09. 13:09
  • Josh Brolin is főszereplő lesz a 2011-re elkészülő Men in Black 3-ban, de a Columbia stúdió még nem árulta el, hogy gonosz űrdiktátort, vagy K ügynök fiatalkori énjét alakítja-e. A régi K ügynök, azaz Tommy Lee Jones visszatérése ugyanis még egyáltalán nem biztos, Will Smith viszont már korábban igent mondott a Sötét zsarukra, annak ellenére, hogy 2011-ig 18 filmhez adja a nevét. A Men in Black 3 forgatókönyvét a Trópusi vihart is jegyző Etan Cohen írja. (via slashfilm)
  • A napokban kezdődik el a Hobbit szereplőválogatása. Guillermo Del Toro és Peter Jackson csak három színészt tart meg a Gyűrűk Ura szereplőgárdából az előzmények bemutatásához: a két örök életű tündét játsszó Cate Blanchettet (Galadriel) és Hugo Weavinget (Elrond), valamint Ian McKellent, mivel Gandalf már eleve öregemberként érkezett Középföldére a Harmadkorban a sötétség erői ellen küzdő maiák egyikeként. A castingon többek között a fiatal Bilbót és Gimli népes rokonságát, a 13 kincskereső-sárkányölő törpét (a magyar fordításban: Thorin, Dwalin, Balin, Óin, Glóin, Ori, Dori, Nori, Fili, Kili, Bifur, Bofur és Bombur) kell kiválasztania a készítőknek. Az IMDb szerint Guillermo del Toro átmentené két kedvenc Hellboy-színészét, Ron Perlmant és Doug Jonest is a Hobbit szereplőgárdájába. A film első része 2011-ben, a második 2012-ben kerül a mozikba. (via mtv.com)
  • Kikerült a netre a legújabb Nicolas cage-film, a The Sorcerer's Apprentice trailere. A filmben a 45 éves színész látszólag egy guberáló csöves, valójában nagyhatalmú varázsló, aki felveszi maga mellé tanítványnak Jay Baruchelt , hogy együtt nyomják le a rivális mágust alakító Alfred Molinát. A rendező A nemzet aranyát is jegyző Jon Turteltaub, bemutató: 2010. július 16-án. (via comingsoon.net)