Aliz
6 °C
14 °C

Márciusban folytatják Carpenter The Thingjét

2010.01.04. 10:44 Módosítva: 2010-01-04 11:16:56
  • A Universal stúdió márciusban forgat előzményt John Carpenter 82-es klasszikusához, A dologhoz, amiben testrabló űrlények ölték le egy antarktiszi kutatócsapat tagjait. A forgatókönyvet a Star Trek-sorozatok és a Battlestar Galactica veterán írója, Ronald D. Moore szállította, ez lesz a 65 éves holland sztárproducer, Matthijs van Heijningen első rendezése. A sztori azon az állomáson zajlik majd, ahol a testrablók űrhajója földet ért, és ahonnan a kutatók helikopterrel kezdték üldözni a vírushordozó kutyát (lásd a Carpenter-film nyitójelenetét). (via cinemablend)
thething
  • Mark Pellington (Megszólít az éjszaka, A szomszéd) készítheti el az amerikai remake-et a spanyol Juan Antonio Bayona Árvaház című kulthorrorjából. A film 2011-ben kerülne mozikba, Guillermo del Toro pedig a 2007-es eredetihez hasonlóan az új verziót is producerként segíti. (via slashfilm)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?