István, Vajk
19 °C
33 °C

Kárpótolják a Deadpoolon kiakadtakat

2010.01.06. 11:43
  • Mégsem bizonytalan a 23. James Bond-film sorsa az MGM csődhelyzete miatt, ahogy a minap Michael G. WIlson és Barbara Broccoli bejelentették. A stúdiót hamarosan eladják és az új tulajjal is tárgyalni kell a produkcióval kapcsolatban, de Sam Mendesszel (Továbbállók) már tárgyalnak a film forgatásáról, ami júniusban elkezdődhet, és így 2011-ben akár el is készül a 007-es legújabb világmegmentő akciófilmje. A forgatókönyvön jelenleg Neal Purvis, Robert Wade, Peter Morgan ügyködik. (via cinematical)
  • Kérdéses a Pókember 4 jövő májusra kitűzött bemutatója, árulta el a Sony egyik bennfentese. A  forgatókönyv terén akadt némi hiányosság. „Addig nem látunk hozzá a forgatáshoz, míg nem lesz rendben a szkript. Nem sietjük el a dolgokat, csak azért, hogy májusra elkészüljön a film” - árulta el a bennfentes a  Sam Raimi-produkcióról. (via worstpreviews)
  • Rhett Reese és Paul Wernick írja a Deadpool mozifilmet, a duó szállította a Zombieland szkriptjét legutóbb. Az írók elmondták, hogy hűek maradnak a képregényhez. Korábban a producer, Gale Anne Hurd mondta, hogy nem volt elégedett a Wolverine-ben látott Deadpoollal, és ahogy látta a figura kedvelői is kiakadtak, ezért minden igyekezetével azon lesz, hogy elfeledtesse ezt a baklövést. Deadpoolt Ryan Raynolds alakítja. (via firstshowing)
deadpool
  • James McAvoy, Seth Rogen és Anna Kendrick szerződött le az egyelőre cím nélküli rákos vígjátékba (bár korábban I'm With Cancer néven futott). A producer Rogen lesz, Jonathan Levine a rendezői teendőket vállalta el. A történet egy 25 éves emberről szól, akit rákkal diagnosztizálnak, majd sikeresen leküzdi a kórt. A forgatókönyvet Will Reiser írta, aki szintén sikerrel gyűrte le anno a rákot. Februárban indulhat a forgatás. (via slashfilm)