Matt Damon kiszáll a Bourne 4-ből

2010.01.08. 12:04
  • Mark Steven Johnson helyett más fogja rendezni a Szellemlovas 2-t, Eva Mendes sem tér vissza, Nicolas Cage viszont igen, mondta Mike de Luca producer a Collidernek. David S. Goyer nemrég adta le a forgatókönyv új változatát a stúdiónak, rendezné is a filmet. A forgatás még 2010-ben elkezdődhet, a történet Európában játszódik, és PG-13-as besorolású produkció lesz. (via Collider)
eva mendes
  • Ma kiderült, hogy a Paramount olyan elégedett a G.I. Joe mozifilm  bevételével, hogy két forgatókönyvíró is ügyködik a folytatásán: Rhett Reese és Paul Wernick, a Zombieland írói. A duó elég elfoglalt mostanában, hiszen a Venomon, a Deadpoolon és a Zombieland folytatásán is ők dolgoznak. (via slashfilm) 
  • Nem érdekli a Jason Bourne-projekt a trilógia főszereplőjét, Matt Damont, nyilatkozta az Empire-nek a színész. „Paul Greengrass nélkül nem szívesen vágnék bele, ő meg már nem akarja megcsinálni” - mondta Damon. Tavaly november végén arról pletykáltak, hogy a rendező azért rágott be a stúdióra, mert a háta mögött íratták át a Bourne 4 forgatókönyvét. (via worstpreviews)
bourne
  • A Taylor Lautner a legjobban fizetett tinisztár cikkhez egy kis update:
    A Skydance Productions jelentette, Tom Cruise nem fog játszani mellette a Northern Lightsban, és a történetben nem lesz milliárdos apuka sem.