Judit
2 °C
7 °C

Ford nem akar tolószéket az Indy 5-ben

2010.01.13. 11:51 Módosítva: 2010-01-13 13:37:50
  • "Brendan Fraser hamarabb szerzi meg az elveszett kincseket, mert sokkal fiatalabb, mint én. Tolószékkel nehézebb odaérni" - viccelődött Harrison Ford egy MTV-interjúban, amikor a riporter összehasonlította Indyt a Múmia főszereplőjével. Aztán Ford gyorsan hozzátette, hogy George Lucasnak vannak ugyan extrém őrült ötletei az Indiana Jones 5-re, de a kereksszék nincs köztük. A 67 éves színész szerint a 2012-re beharangozott rész az apa-fia kapcsolatokat mélyíti majd el, és bemutatja, milyen nehéz egy kalandor élete, ha már végre felesége is van. (via moviewb)
  • Májusban kezdődik a Transformers 3 forgatása, bár Ehren Kruger még nem készült el az óriásrobotokban és mellekben tobzódó forgatókönyvvel. Megan Fox és Shia LaBeouf szerepe már biztos az a harmadik részben, ami attól függően lesz 3D-s, hogy Bay-nek mennyire jön majd be az Avatar, ha végre megnézi. Az biztos, hogy a Transformers 3 producere, Steven Spielberg teljesen odavan az új technológiáért. Premier 2011-ben. (via slashfilm)
  • A Penge rendezője, Stephen Norrington egy misztikus második világháborús filmet akar forgatni a Holló-remake előtt a Legendary Picturesnek. A The Lost Patrol forgatókönyvét Andrew Hilton és Matthew Cirulnick után maga a rendező írta át: a főszereplő katonáknak a természetfeletti erőkkel összejátszó tengelyhatalmakat kell legyőznie egy Hellboy-mozifilmet és Edgar Rice Burroughs kalandregényeit idéző történetben. Bemutató 2010-ben. (via slashfilm)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?