Friderika
13 °C
29 °C

Ford nem akar tolószéket az Indy 5-ben

2010.01.13. 11:51 Módosítva: 2010-01-13 13:37:50
  • "Brendan Fraser hamarabb szerzi meg az elveszett kincseket, mert sokkal fiatalabb, mint én. Tolószékkel nehézebb odaérni" - viccelődött Harrison Ford egy MTV-interjúban, amikor a riporter összehasonlította Indyt a Múmia főszereplőjével. Aztán Ford gyorsan hozzátette, hogy George Lucasnak vannak ugyan extrém őrült ötletei az Indiana Jones 5-re, de a kereksszék nincs köztük. A 67 éves színész szerint a 2012-re beharangozott rész az apa-fia kapcsolatokat mélyíti majd el, és bemutatja, milyen nehéz egy kalandor élete, ha már végre felesége is van. (via moviewb)
  • Májusban kezdődik a Transformers 3 forgatása, bár Ehren Kruger még nem készült el az óriásrobotokban és mellekben tobzódó forgatókönyvvel. Megan Fox és Shia LaBeouf szerepe már biztos az a harmadik részben, ami attól függően lesz 3D-s, hogy Bay-nek mennyire jön majd be az Avatar, ha végre megnézi. Az biztos, hogy a Transformers 3 producere, Steven Spielberg teljesen odavan az új technológiáért. Premier 2011-ben. (via slashfilm)
  • A Penge rendezője, Stephen Norrington egy misztikus második világháborús filmet akar forgatni a Holló-remake előtt a Legendary Picturesnek. A The Lost Patrol forgatókönyvét Andrew Hilton és Matthew Cirulnick után maga a rendező írta át: a főszereplő katonáknak a természetfeletti erőkkel összejátszó tengelyhatalmakat kell legyőznie egy Hellboy-mozifilmet és Edgar Rice Burroughs kalandregényeit idéző történetben. Bemutató 2010-ben. (via slashfilm)