Antal Nimród Pókembert rendezhet?

2010.01.15. 12:52
  • Ivan Reitman elárulta az MTV Newsnak, hogy ő fogja rendezni a Szellemirtók 3-at, a forgatókönyvet már kézhez kapták, most dolgozzák át. Sigourney Weaver legutóbb azt közölte, hogy filmbéli fia, Oscar a Szellemirtók csapat tagja lesz és suttogva annyit tett hozzá, hogy Murray kísértet lesz. Reitman ezt nem erősítette meg, annyit mondott, Weaverrel eddig az Avatar körüli felhajtás miatt nem tudtak egyeztetni a nyilatkozatainak részleteiről, csak annyi publikus, hogy csavaros történetet fognak prezentálni.
  • A Sony újraindítja a Pókember franchise-t, keresik a megfelelő rendezőt. Három direktor is esélyes a feladatra Sam Raimi helyett, az egyik Marc Webb, akire az (500) Days of Summer miatt figyeltek fel a stúdió fejesei. Matthew Vaughn önjelölt: korábban a Thort készíthette volna el, ám kreatív nézetkülönbségek miatt otthagyta a produkciót. A Quiet Earth információja szerint Antal Nimród a legesélyesebb jelölt. (via deadline)
  • Két kép jelent meg a Tőzsdecápák második részéről a Vanity Fairben. Gordon Gekko (Michael Douglas) a börtönből kiszabadulva próbálja megállítani a gazdasági világválságot. Shia LaBeouf alakítja a fiatal brókert, Frank Langella a mentorát.