Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Antal Nimród Pókembert rendezhet?

2010.01.15. 12:52
  • Ivan Reitman elárulta az MTV Newsnak, hogy ő fogja rendezni a Szellemirtók 3-at, a forgatókönyvet már kézhez kapták, most dolgozzák át. Sigourney Weaver legutóbb azt közölte, hogy filmbéli fia, Oscar a Szellemirtók csapat tagja lesz és suttogva annyit tett hozzá, hogy Murray kísértet lesz. Reitman ezt nem erősítette meg, annyit mondott, Weaverrel eddig az Avatar körüli felhajtás miatt nem tudtak egyeztetni a nyilatkozatainak részleteiről, csak annyi publikus, hogy csavaros történetet fognak prezentálni.
  • A Sony újraindítja a Pókember franchise-t, keresik a megfelelő rendezőt. Három direktor is esélyes a feladatra Sam Raimi helyett, az egyik Marc Webb, akire az (500) Days of Summer miatt figyeltek fel a stúdió fejesei. Matthew Vaughn önjelölt: korábban a Thort készíthette volna el, ám kreatív nézetkülönbségek miatt otthagyta a produkciót. A Quiet Earth információja szerint Antal Nimród a legesélyesebb jelölt. (via deadline)
  • Két kép jelent meg a Tőzsdecápák második részéről a Vanity Fairben. Gordon Gekko (Michael Douglas) a börtönből kiszabadulva próbálja megállítani a gazdasági világválságot. Shia LaBeouf alakítja a fiatal brókert, Frank Langella a mentorát.