Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Lost helyszínein forgatják a Karib-tenger 4-et

2010.01.20. 16:44 Módosítva: 2010-01-20 19:51:47

Linda Lingle, Hawaii kormányzója hivatalos közleményt adott ki a Karib-tenger kalózai 4-ről: a Disney stábja nyáron kezdi a forgatást Kaua’i és O’ahu szigetén. Utóbbi hely érdekessége, hogy itt vették fel az elmúlt hat évben a Lost című kultsorozat dzsungeles és tengerparti jeleneteit is. A Disney a tervek szerint 85 millió dollárt költene a szigeten, amiért cserébe jelentős adókedvezményeket, több száz főnyi helyi munkaerőt és persze gyönyörű helyszíneket kap.

jacksparrow450

"Hawaiion tökéletes tengeri és szárazföldi jeleneteket tudunk majd felvenni. Már a harmadik rész maui-i és moloka'i-i forgatása óta terveztem, hogy egyszer újból visszajövünk ide" - nyilatkozta Jerry Bruckheimer producer. A nyegyedik részre csak Johnny Depp maradt az eredeti szereplőgárdából, és rendezőcsere is történt: Gore Verbinski helyett a Chicagót és az Egy gésa emlékiratait is jegyző Rob Marshall instruálhatja a kalózokat. Ahogy korábban is írtuk, a film alcíme On Stranger Tides lesz, amivel végre hivatalosan is elismerik  a készítők, hogy a szellemkalózok meg a mocsári vudu boszorkány ötletét Tim Powers azonos című, 1988-as kalandregényéből nyúlták (akárcsak a Monkey lsland-játékok készítője, a LucasArts). Tervezett premier: 2011. május 20. (via snekarti.com)