Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Az Avatar hétvégén átlépi a 2 milliárdot

2010.01.29. 12:16

A hétvégén James Cameron sci-fije átlépi a 2 milliárd dollárt, ehhez 102 milliót kell a hétvégén összegyűjtenie. Hétfőn hagyta le a Titanic összbevételét, azaz az 1,84 milliárd dollárt, amit egyetlen filmnek sem sikerült azóta megközelítenie.

A hercegnő és a béka ezen a víkenden kezd Franciaországban, jelenleg Észak-Amerikán kívül 67,2 millió dollárt hozott. A Hasonmás pedig 78 millió dollárt termelt eddig nemzetközileg, Észak-Amerikában csak 38,5 milliót. A Vén csontok 36,7 millió, a Fel! 436 millió dollárt kasszírozott eddig Amerikán kívül.

A Becstelen brigantyk 120,5 millió dollárt hozott Amerikában, ehhez még 200 millió dollár folyt be a többi országból. Az Egyszerűen bonyolult romantikus alkotást a hétvégén még öt országban kezdik vetíteni. Az Egek ura nem produkált eddig túl nagy összegeket hazáján kívül, bár a 25 millióból forgatott film eddig Amerikában 70 millió dollárnál jár. A Derült égből a fasírt animációs film Tajvanra is megérkezik ezen a hétvégén, a Hova lettek Morganék? pedig 13 országban debütál. A Légiót Oroszországban mutatják be, a Zombielandet pedig Brazilában és Argentínában is vetítik.