Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megjött a Tőzsdecápák 2 előzetese

2010.01.29. 11:41
  • Philip Seymour Hoffman és Emily Ziff Cooper's Town produkciós cége vette szárnyai alá a Well pszichológiai thrillert. Guy Pearce és Mary-Louise Parker szerződött a főszerepre. A színész Tim Guinee rendezi az alkotást, ami egy tehetős manhattani házaspár körül zajlik. (via Variety)
  • Paz Vega szerződött le a Castro's Daughter főszerepére. A film Alina Fernandezről, Fidel Castro lányáról szól, aki 1993-ban hamis útlevéllel kijutott Kubából, majd apja politikáját bírálta a médiában. Daniel Brühl és Mia Maestro is látható a produkcióban. Nilo Cruz és az Oscar-díjas Bobby Moresco írta a forgatókönyvet Alina Fernandez 1998-as könyve alapján. (via worstpreviews)
film450
  • Sarah Polley a Take This Waltz romantikus produkciót rendezi saját forgatókönyve alapján, Seth Rogen és Michelle Williams már aláírta hozzá a szerződést. A történet egy szerelmi háromszöget mutat be. Júliusban kezdődik a forgatás. (via comingsoon)
  • Kikerült a netre a Tőzsdecápák második részének (Wall Street: Money Never Sleeps) az előzetese, a folytatást is Oliver Stone rendezte, és az első felvonás sztárjával, Michael Douglasszel dolgozott. A történet szerint Gordon Gekko kijön a börtönből, és próbál küzdeni a gazdasági válsággal.