A Sony is lecsapna a Terminator-jogokra

2010.02.05. 10:17
  • A Lionsgate után a Sony is megvenné a Halcyontól a szeptember óta árult Terminátor-jogokat, ami magában foglalja az újabb mozis és tévésorozatos folytatások és előzmények elkészítését, a dvd-kiadást és a gyorséttermi menükhöz csomagolt, fröccsöntött T800-asokat is. A stúdió ajánlata egyelőre nem nyilvános, de valószínű, hogy túllicitálták a Lionsgate ajánlatát, ami 15 millió dollár és 5 százaléknyi részesedés volt minden Terminátor-bevételből. A Halcyon 2007-ben vette meg a jogokat Mario Kassartól és Andy Vajnától, 200 millió dollárból leforgatták a Terminátor - Megváltást, de a 372 millió dolláros bevétellel elégedetlenek voltak, és csődeljárást kezdeményeztek a cég ellen. (via movieweb)
t4
  • McG, a Terminator 4 rendezője közben már új filmtervén dolgozik: a This Means War című akcióvígjátékban két kém (az egyik valószínűleg Bradley Cooper lesz) ugyanabba a nőbe (Reese Witherspoon) szeret bele, így elfelejtik a régi barátságot, és egymással kezdenek harcolni. A Fox stúdiónál már 1998-ban megvolt a film forgatókönyve, akkor Gore Verbinski rendezte volna, de végül nem indult el a forgatás. (via cinemablend)
samspade2
  • Feltámad a film noir: Danny McBride, az Underworld-trilógia forgatókönyvírója és Jody Hill L.A.P.I. címmel forgatnának kemény tökű krimit Dashiell Hammet és Raymond Chandler stílusában, Humprey Bogart-kinézetű, cigarettázó magánhekussal. A forgatókönyvet az elsőfilmes Matthew Sullivan írná, főszereplőjelöltjük viszont még nincs. (via cinemablend)