Kate Beckinsale-ből kokainkirálynő lesz

2010.02.08. 12:42
  • Kate Beckinsale lehet a főszereplője a The Princess and the Gangster című filmnek, ami a brit Margaret hercegnő és a hírhedt színész-gengszter John Bindon 1968-as románcát dolgozza fel, sok szexszel és droggal. A témát korábban már feldolgozták egy tévésorozatban, az új verziót Louis Mellis írja, akinek előző filmje, a Szexi dög szokatlan gengszterfilm volt. (via cinemablend)
  • Tarantino kedvenc pomponlánya, Mary Elizabeth Winstead is bekerült a The Thing-remake főszereplői közé, bár az antarktiszi kutatóbázison kabátban meg köpenyben lesz, mivel dinócsontokat keresgélő paleontológust alakít. Joel Edgerton is szerepet kapott a filmben, zsoldost alakít, aki sok pénzért bárkit elvisz bárhová a helikopterével. A film az 1982-es Carpenter-klasszikus előzménye lesz, és azt mutatja be, amikor a tudósok először találnak rá a testrabló űrlények jégbe fagyott hajójára. A forgatókönyvet a Battlestar Galactica-epizódok veteránja, Ronald D. Moore írta, amit később a Rémálom az Elm utcában-remake írója,  Eric Heisserer dolgozott át. A rendező Matthijs van Heijningen Jr. lesz. (via slashfilm)
mew
  • Sajnos úgy tűnik, kimarad a negyedik Karib-tenger mozifilmből Ragnetti, a faszemű, női ruhába öltöző kalóz, akit Mackenzie Crook alakított. "Még nem kerestek meg az új rész készítői" - nyilatkozta a 38 éves színész, akinek az első film a kedvence, de örül minden folytatásnak. A 2011. május 20-án mozikba kerülő Pirates of the Caribbean: On Stranger Tidest Rob Marshall rendezi, Crookot csak jövő decemberben, Spielberg Tintinjében láthatjuk. (via cinemablend)