Antal, Antónia
-6 °C
-2 °C

Vin Diesel folytatja a Riddicket

2010.02.12. 13:13
  • A Sherlock Holmes producere, Lionel Wigram a 400 millió dolláros siker után leszerződtette Peter Straughan forgatókönyvírót, hogy írjon egy szkriptet A három testőrből Alexandre Dumas klasszikusa alapján, a fiatalabb közönségnek. Egyelőre még nincs rendezője vagy színésze a filmnek. Viszont Paul W. S. Andersonnak szintén van egy filmterve a három muskétásról, a rendező ősszel lát a forgatáshoz és az 3D-s lesz. (via worstpreviews)
  • Januárban az Alkonyat franchise producere Wyck Godfrey azt mondta, a széria negyedik felvonását, a Breaking Dawnt ősztől forgatják, a 2008 augusztusában megjelent regény két felvonásban kerül mozikba. Rendező még nincs, az eredeti szereplőgárda visszatér. (via firstshowing)
  • A sötétség krónikája megbukott a mozikban, de házimozis forgalmazásban szépen termelt, így a Universal végül belement a Riddick harmadik részébe. David Twohy, az első két film direktora és írója ismét beleül a rendezői székbe, és maga írja a forgatókönyvet, Vin Diesel pedig újra eljátssza a főszerepet, és a producerkedést is vállalta. A folytatás címe szimplán csak Riddick lesz, és inkább a Pitch Black - 22 évente sötétséghez lesz közelebb hangulatban, mint A sötétség krónikájához. (via variety)
riddick-face