Kevin Smith kövér volt a repüléshez

2010.02.15. 12:09 Módosítva: 2010.02.15. 14:53
  • Kevin Smith dagadt volt a repüléshez, twittelte a Jay és Néma Bob rendezője, miután leszállt a Southwestern Airlines gépéről, mert a kapitány bemondta, hogy túlsúlyos. A San Francisó-i Macworld Expóra igyekvő rendező állítólag nem tudta mindkét karfáját lehajtani, ami a kövérségi mértékegység a repülőn. (via Los Angeles Times)
kevin smith
  • Az Oscar-gála előtt sorra adják át a díjakat a különböző filmes szervezetek. Most az American Cinema Editors díjazta A bombák földjén című mozit, a Másnaposokat és a Fel című animációt.
  • Az elhunyt színésznő, Brittany Murphy emlékére indított alapítványt és internetes oldalt hétvégére bezáratták. Az özvegy, Simon Monjack indította, hogy a színésznő kívánságait teljesítsék, de nem szerezte meg a szükséges papírokat, amikkel nonprofit szervezetnek minősíthetik az alapítványt. A weboldal újraindult a hétvégi bezárás után, azt állítják, minden adományt visszafizetnek, és amint legálissá válik, újrakezdik. (TMZ)
  • A popuniverzum sztárja, Madonna királydrámát rendez: VIII. Eduárd király története fogta meg, aki 1936-ban kénytelen volt lemondani a trónról, mert beleszeretett egy férjes asszonyba. Az elvált nővel, Wallis Simpsonnal kötött házassága miatt kibontakozott alkotmányos válságot nem élte túl királyként, lemondott. A Gogol Bordello énekesével készített első Madonna-filmet, a Mocsok és bölcsességet a berlini filmfesztiválon jól fogadták, de az IMDb-n csak 5,1-en áll. (via Hollywood.com)


  • Hírek
  • Hírek