Sigourney Weaver nélkül nincs Avatar 2

2010.03.02. 11:41 Módosítva: 2010.03.02. 23:04
  • "Avatar 2 helyett inkább a Na'vi címet adnám a folytatásnak, mivel a főhős már nem avatár, igazi na'vi. Az új rész a na'vik spirituális hitére koncentrálna - jelentette be James Cameron, miután a hétvégén életműdíjat kapott a Visual Effects Society-től. A folytatásban újra felbukkan Sigourney Weaver karaktere, Dr. Grace Augustine-t is, aki Eywa segítségével visszatérhet a klónozott avatártestbe. Arról viszont még nincs hivatalos hír, hogy mikor kezdődik az Avatar 2 forgatása. (via movieweb)
sigourney-weaver-avatar
  • Martin Lawrence mellett a Villámtolvajban kecskelábon ugráló Brandon T. Jackson is női ruhába öltözik a Gagyi mami 3-ban, hogy együtt oldjanak meg egy fontos FBI-ügyet. A Gagyi mami 2-t is jegyző John Whitesell rendező áprilisban kezdi a forgatást Atlantában, premier 2012-ben. (via Variety)
  • Jason Statham nélkül folytatódik a Death Race, de nem kell aggódni,  szinte mindenki szerepel benne, aki számít a B-filmes műfajban: az örökös badass mexican Danny Trejo, Luke Goss (aki legutóbb tündérherceg volt a Hellboy 2-ben) és Ving Rhames (Vallace gengszterfőnök a Ponyvaregényből) mellett Sean Beant is láthatjuk majd felturbózott roncsokkal száguldozni a börtönszigeten. A 2011-re elkészülő Death Race: Frankenstein Lives rendezője a horrorveterán Roel Reiné lesz. (via movieweb)