A szemét Avatar-tiszt lett Conan ellenfele

2010.03.10. 15:24
  • Az Avatar Quaritch ezredese, Stephen Lang most már hivatalosan is bejelentette: leszerződött a Conan remake-hez, ő lesz Khalar Singh, a hirkániai vagy iranisztáni (törökökből, mongolokból és perzsákból összemixelt népek Robert Howardnál) hadúr, aki meg akarja keresni Acheron királynőjét, hogy a vérével démonhordákat idézzen meg. Khalar Singh felkeresi Conan apját, Corint is, de ő nem áll mellé, ezért a hadúr bosszúból lemészároltatja a teljes kimmériai falut, egyedül a kis Conan marad életben. A barbárt az új verzióban a raszta honolului színész, Jason Momoa játszaná, az apját pedig Mickey Rourke. Pár napja derült fény egy másik fontos karakter kilétére is: Rachel Nichols Conan bosszúszomjas útitársa, egy Tamara nevű, keleti szerzetesnő lesz, akinek a templomát szintén Khalar Singh perzselte fel. Marcus Nispel rendező 2011-re ígéri az új Conan premierjét. (via movieweb)
A keleti hadúr és a harcosnő (Staphen Lang és Rachel Nichols)
A keleti hadúr és a harcosnő (Staphen Lang és Rachel Nichols)
  • Sasha Baron Cohen után Josh Brolin is örömmel csatlakozna a Sötét zsaruk 3. stábjába. Pontosan még nem lehet tudni, hogy öltönyös ügynök lenne-e vagy álruhás űrlény, esetleg mindkettő egyszerre. A harmadik rész forgatókönyvírója a Trópusi vihar poénjait is jegyző Etan Cohen lesz, bemutató 2011-ben. (via movieweb)
  • Forest Whitaker legújabb sci-fije, a szervkereskedős Repo Men sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy végleg kiszállt 50 Cent Dr. Jekyll és Mr. Hyde remake-jéből, mivel elégedetlen a sztorival, amiben ő lett volna a modernizált Jekyll doktor, a rapper pedig a rosszabbik énje. A produkció további sorsa egyelőre ismeretlen, lehet hogy a közeljövőben csak Keanu Reeves tavaly nyár óta tervezgetett Jekyll és Hyde filmje fog elkészülni. (via cinemablend)