Szilikonos mellekkel nem lehet kalózkodni

2010.03.18. 13:59
  • A Karib-tenger kalózai 4 szereplőválogatása javában folyik, Rob Marshall május-június környékén lát hozzá a forgatáshoz, Olyan 18 és 25 közötti nőket keresnek, akik igazi mellekkel rendelkeznek: "Akinek szilikonmellei vannak, meg se jelenjen" - írja a digitalspy. Ezenkívül még olyan 18 és 30 év közötti nők jelentkezését is várják, akik profi úszók és táncosok. Johnny Depp marad a Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides produkcióban is Jack Sparrow kapitány, aki most az ifjúság forrását kutatja. Orlando Bloom és Keira Knightley nem tér vissza a folytatásba, de az idei Oscar-jelölt Penélope Cruz erősíti a csapatot. Az első három rész (A Fekete Gyöngy átka, A holtak kincse, A világ végén) összesen 2,6 milliárd dolláros bevételt hozott világszerte. A negyedik részt Terry Rossio és Ted Elliot írta, a producer Jerry Bruckheimer lesz, a filmet 2011. május 20-án mutatják be.
Cruz Salma Hayekkel a Las Bandidas-ban
Cruz Salma Hayekkel a Las Bandidas-ban
  • Filmet készítenek Sabrina Rudin Erdely The Girl Who Conned the Ivy League című cikke alapján. A történetben Esther Reed mások személyazonosságát lopja el, köztük Brooke Hensonét is, majd beiratkozik a Columbia egyetemre. A nyomozók eközben az igazi Brooke Hensont próbálják előkeríteni, így akadnak Reed nyomára. A főszerepet Amanda Seyfried játssza. (via slashfilm)
  • Sebastian Stan, a Gossip Girl sorozat egyik szereplője is esélyes az Amerika kapitány címszerepére. Garrett Hedlund kiesett a rostán, de Mike Vogel, Chris Evans Wilson Bethel, Dane Cook, Ryan Philippe és Channing Tatum neve benne van a névsorban. (via worstpreviews)
  • A X-Men Farkasa, Hugh Jackman a Jay Leno show-ban lenyűgözte a közönségét: mandarinul énekelt, és a nézők közül kiválasztott nővel táncolt.